2016. május 15. 12:57 - Ben Szitas

Sziasztok!

A The Chiller eredetileg a benszitas.tumblr.com címen működő filmes blog volt, ám pár hónapnyi blogolás után leszűrtem, hogy a Tumblr nem a legjobb felület az efféle projektek készítésére. A keresés macerás volt, az olvasóktól szinte semmilyen visszajelzést nem kaptam, ami egy idő után eléggé zavaró volt, nem beszélve arról, hogy a posztok szerkesztési módja sem volt igazán kényelmes számomra. Úgyhogy emiatt úgy döntöttem, hogy a blog.hu felületén folytatom a filmek elemezgetését - a The Chiller aktuál rovatában éppen mozikban futó, felkapott produkciókról olvashattok (havonta kb. 1-2 ilyen írást adok ki), a Classic-rovat értelemszerűen a régebbi, de nagy népszerűségnek örvendő filmekre fókuszál, ezenkívül ritkábban, de sorozatokkal is foglalkozom, ahogy épp az időm engedi. Az összegzés címszó alatt pedig általában komplett filmsorozatokat kritizálok egy-szuszra - ide hosszabb írások kerülnek, melyek egy-egy franchise darabjait foglalják össze.

A Tumblr-ről való átköltözést fokozatosan fogom végrehajtani, de az ott megjelentetett kritikáim ide is átkerülnek majd - mindegyiknél meg fogom jelölni, hogy eredetileg mikor íródott az adott filmelemzés.

Szép napot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thechiller.blog.hu/api/trackback/id/tr328718174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása